DaikinHitachiInnova

Ilma-vesilämpöpumppu on varmatoiminen lämmitysratkaisu kaiken kokoisiin omakotitaloihin

Ilma-vesilämpöpumppu on tehokas lämmitysmuoto ja riittää kokonaisen talon päälämmönlähteeksi. Sillä voidaan tuottaa myös lämmin käyttövesi. Ilma-vesilämpöpumppu siirtää nimensä mukaisesti energiaa ulkoilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan päästä lämmitysenergian säästössä 50-60 %:iin. Sillä on mahdollista saavuttaa lämmitysenergia lähes yhtä taloudellisesti kuin maalämmöllä, mutta ilman maaperän porausta. Ilma-vesilämpöpumppu sopii uudiskohteisiin, mutta se voidaan helposti asentaa myös vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle.

Kovimpien pakkasten aikaan ilma-vesilämpöpumppu tarvitsee varalämmitysjärjestelmän. Varalämmitysjärjestelmänä käytetään yleensä lämpöpumpun omia sähkövastuksia.


Daikin Altherma LT-ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma LT ilma-vesilämpöpumppu on innovatiivinen lämmityslaite.
Lämpöpumppu koostuu kahdesta tehdasvalmiista osasta, jotka tarjoavat parhaat kausittaiset tehokkuudet.
Laite pystyy tuottamaan lämmityksen, lämpimän käyttöveden ja jäähdytyksen (optio).

Käytännöllisen ja helppokäyttöisen ohjaimen avulla käyttäjä pystyy valitsemaan itselle sopivimmat valinnat.
Lämpöpumppu on suunniteltu ja varustettu toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa ja siinä on useita edistyksellisiä ratkaisuja.
Laite pystyy tuottamaan lämpöä -25°C ulkolämpötilaan asti, tätä kylmemmässä laitteen sähkövastus hoitaa lämmön tuottamisen.
Laite voidaan kytkeä haluttaessa hybridi kytkennällä esim. yhdessä aurinkolämmön kanssa.

Lataa esite (pdf) Ota yhteyttä
Hitachi Yutaki
Hitachi Yutaki

HITACHI Yutaki M-ilma-vesilämpöpumppu - UUTUUS

Yutaki M ilmasta veteen -lämpöpumpulla täytetään johdonmukaisesti uusien ja jo olemassa olevien rakennusten lämmitystarve. Laite on kytkettävissä suoraan jo olemassa olevaan lämminvesivaraajaan. Se voidaan myös asentaa helposti öljylämmityksen tai muun lämmitysjärjestelmän rinnalle, kun on tarve päivittää lämmitysjärjestelmä energiaa säästäväksi. Luonnollisestikin laite on varustettu Hitachin invertteriteknologialla. -20°C - +40°C ulkolämpötilat eivät ole ongelma lukuisten erikoisominaisuuksien, kuten nesteenruiskutuksen, ansiosta. Veden lämpötila voi vaihdella 20°C:een ja 65°C:een välillä ympäröivästä lämpötilasta riippuvasti. Laitteeseen on saatavan myös jäähdytystoiminto.

Lataa esite (pdf) Ota yhteyttä
Hitachi YutakiHitachi Yutaki
Hitachi Yutaki

HITACHI Yutaki S-ilma-vesilämpöpumppu

Erittäin tehokas Yutaki S ilmasta veteen -lämpöpumppu voi korvata kokonaan perinteisen lämmitysjärjestelmän tai sitä voidaan käyttää nykyisen lämmitysratkaisun rinnalla käyttäjän tarpeista riippuen. Se lämmittää luotettavasti ympäröivän lämpötilan ollessa jopa -20°C ja se voi myös säädellä huoneenlämpöä kesällä. Se lämmittää tarpeen mukaan matalan lämpötilan lämpöpattereita, lattialämmitystä tai yhdistettyjä järjestelmiä. On myös mahdollista vakiona liittää järjestelmä aurinko-keräimiin ja sähkölämmitykseen. Yksivalenssinen lämmitys on mahdollista 60°C saakka.

Lataa esite (pdf) Ota yhteyttä
Hitachi YotempoHitachi Yotempo
Hitachi Yotempo

HITACHI Yutempo-ilma-vesilämpöpumppu

Järjestelmään kuuluu single-splitlämpöpumpun ulkoyksikkö ja sisäyksikkönä
270-litrainen ruostumaton terässäiliö. Ulkoyksikkö on varustettu DC-invertteriohjatulla kompressorilla ja se nostaa käyttöveden lämpötilan 65°C:een saakka. Säiliö on varustettu sähkökäyttöisellä
lisälämmittimellä, joka voidaan tarvittaessa kytkeä käyttöön.

Lataa esite (pdf) Ota yhteyttä
Hitachi Yutaki
Hitachi Yotempo

Sertifioiduilta asiantuntijaliikkeiltä saat ilma-vesilämpöpumput ammattitaidolla asennettuna.